FAQ

Jij vraagt,
wij beantwoorden

Vragen betekenen dat je nieuwsgierig bent en we horen graag van je. We hebben een aan veelgestelde vragen opgemerkt en willen deze met je delen. Jouw vraag niet beantwoord? neem dan hier contact op met het Stroodle-team.

Zijn Stroodles volledig biologisch afbreekbaar?

Ja! Stroodles zijn 100% biologisch afbreekbaar. Stroodles zijn pasta en worden simpelweg gemaakt van 2 ingrediënten - tarwe en water.

Zijn Stroodles glutenvrij?

Stroodles zijn momenteel niet glutenvrij, maar we ontwikkelen later dit jaar een nieuwe glutenvrije Stroodle. Neem hiervoor contact met ons op om te zien wanneer deze beschikbaar zijn. In de tussentijd zijn al onze producten duidelijk geëtiketteerd, met tarwe vetgedrukt in de ingrediëntenlijst. We bieden 'bevat gluten'-labels en stickers ook aan op iedere verkooppunt, op bars en andere schappen kunnen worden geplaatst die voldoen aan de voorschriften voor voedselverwerking.

Waar zijn Stroodles van gemaakt?

Gewoon 2 ingrediënten - harde tarwe en water.

Zijn Stroodles veilig om te eten?

Ja! Stroodles = pasta, dus ze zijn  veilig om te eten! Of je ze nu kookt en een heerlijke pastagerecht maakt, of ze rauw eet, ze zijn 100% veilig om te consumeren.

Wat is de houdbaarheid van Stroodles?

Stroodles gaan tot 2 jaar mee als ze op een koele, droge plaats worden bewaard.

Kan ik Stroodles gebruiken met koolzuurhoudende dranken?

Ja, je kunt genieten van al je favoriete koolzuurhoudende dranken met een Stroodle, maar je kan beter eerst de drank inschenken in een glas, en vervolgens een Stroodles gebruiken. Houd er rekening mee dat wanneer je een Stroodle rechtstreeks in sommige koolzuurhoudende dranken in flessen / blik gebruikt, voorzichtig moet zijn, aangezien deze kunnen schuimen. Stroodles zijn tenslotte een natuurlijk product :-)

Zijn Stroodles er in verschillende vormen?

Momenteel komen Stroodles alleen voor in de standaard gouden pastakleur en hebben ze een standaard lengte / breedte. We zijn momenteel aan het onderzoeken om Stroodles verschillende kleuren te maken (met behulp van natuurlijke kleurstoffen - groen, rood en zwart).

Wat is het favoriete drankje van Mr. Stroodles?

Meneer Stroodles ligt het liefst in een Mojito :-)

Hoe oud is meneer Stroodles?

Mr. Stroodles-mascotte werd geboren in oktober 2018, maar hij groeit sneller dan een mens. Net als hondenjaren, maar dan Stroodles-jaren

Hoe lang gaan Stroodles mee in onze drankjes?

Stroodles gaan meer dan 1 uur mee in KOUDE dranken bij normale kamertemperatuur. We raden af ​​om voor warme dranken Stroodles te gebruiken. Houd er rekening mee dat onder direct zonlicht de duur iets kan afnemen - ca. 40 minuten.

Zijn Stroodles veganistisch?

Ja Stroodles bestaat uit niets anders dan tarwe en water en zijn daarom volledig geschikt voor veganisten.

Hebben Stroodles een smaak en veranderen ze de smaak van je drankje?

Stroodles zijn smaakloos en veranderen daarom de smaak van je drankje niet.

Hoe moet ik mijn Stroodles bewaren?

Stroodles moeten op een koele, donkere plek bewaard worden. Bij blootstelling aan direct zonlicht zet het biologisch afbraakproces in: het is tenslotte een natuurlijk product.

Waar worden Stroodles verkocht?

Bezoek onze pagina met leveranciers voor onze online en fysieke retailers.

Zijn Stroodles kindvriendelijk?

JA! Kinderen (vanaf kinderen van 3 jaar!) Zijn dol op stroodles en, zoals je je kunt voorstellen, tovert een Stroodles een lach op het gezicht van een kind.

Heeft meneer Stroodles een gezin?

Ja, check hiervoor Instagram. Er komen er steeds meer bij :)

Is Mr. Stroodles een superheld?

Some say he is, saving the world from the mean plastic straws and Sommigen zeggen dat hij de wereld redt van de gemene plastic rietjes en alle schildpadden redt! Super-Stroodle! all the Turtles! Super-Stroodle!

Wat is de favoriete film van Mr. Stroodles?

Minions - ze zien eruit als broeder van een andere moeder!

"

"

Unlike a paper straw, they don’t taste like wet paper; they don’t change the flavor of the drink. They last at least an hour, and longer in colder drinks.

"

- Fast Company

August 2019