Stroodles pastarietjes

Het is tijd om je bij meneer Stroodles aan te sluiten in de Stroodles-beweging en je te laten inspireren door hoe gemakkelijk het is om een postieve bijdrage aan de wereld te leveren.

Draai
Om

Draai
Om

Gemaakt van tarwe + water = 100% biologisch afbreekbaar. De natuur ruimt het voor je op!

Stroodles zijn sterk,
en gaan 1 uur mee. In tegenstelling tot papieren rietjes, deze veranderen na 10 minuten in een natte brij.

Geen compromissen hier. U kunt genieten van uw drankje zonder na- of bijsmaak.

Heb je trek? Het goede nieuws is dat onze rietjes  eetbaar zijn en dus een prima snack vormen. Je kunt ze dus zelfs aan je pasta's toevoegen.

Draai
Om

Waarom Stroodle?

Als consumenten willen producten aanschaffen van merken die onze waarden vertegenwoordigen, aangezien alles wat we consumeren op de een of andere manier een verlengstuk van ons is.

Duurzaamheid heeft hoge prioriteit bij aankoopbeslissingen, je bedrijf als milieubewust presenteren en zich aanpassen aan veranderingen is niet alleen gunstig voor de planeet, maar heeft ook een effect op de winstgevendheid op lange termijn.

Lead the change

in your business

Stroodles geeft je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een milieubewust merk, waarbij je zowel je eigen waarden onder de aandacht brengt als jezelf presenteert als een merkleider voor verandering.

Insta-

grambaar

Als we van iets houden, laten we geluks hormonen vrij, wat ons ook motiveert om dat goede gevoel met anderen te delen. Onze Stroodle-rietjes zijn favoriet op sociale media, leuk en kunnen op maat worden gesneden, ze zien er geweldig uit in elk drankje.

Pr &

Marketing tool

U kunt de associatie met Stroodles gebruiken als een manier om de veranderingen die u aanbrengt naar een meer milieuvriendelijk bedrijf te promoten.

Verbeterde

klantenservice

In tegenstelling tot doorweekte papieren rietjes, zijn Stroodles meer dan een uur sterk in koude dranken en veranderen ze de smaak van je drankje niet. Wat betekent dat niemand stukjes papier uit zijn mond hoeft te halen.

Look Ma,
We're on the web

Klik op
mij ;)

Krijg Stroodles in handen

Met gratis verzending binnen Nederland.

Stroodles 50 st.

Stroodles 50 st.

€10,65

PRODUCTINFO

Doe jij ook mee?